Dupa ce veti citi acest lucru, nu veti mai arunca niciodata samburii de piersici!

Piersicile sunt fructe ce au efect dietetic si proprietati de vindecare, imbunatateste intestinul si calmeaza sistemul nervos. Ceea ce nu stiati este ca de asemenea si samburii lor au o multime de proprietati medicinale.
Dupa ce veti citi acest lucru, nu veti mai arunca niciodata samburii de piersici!

Pe langa vitamina B17, samburii amari de piersici sunt o sursa mare de fier, potasiu, fosfor si vitamina A. Asa ca nu va grabiti sa mai aruncati samburii dupace mancati piersicile si invatati modul in care acestea se pot pregati pentru a obtine un remediu pentru stomacul nervos.

publicitate

Se zdrobesc 3 mieji din samburi de piersici, se amesteca cu 1 lingura de miere si se ia pe stomacul gol. Faceti aceasta procedura de doua ori pe zi.

Cum se consuma samburii de piersici
Se fac cure la patru saptamani, timp în care se consuma intre 5 si 8 samburi pe zi. Nu consumati samburii dintr-o data. Daca nu va place gustul amar al miezului de caisa, il puteti pisa si amesteca cu musli, iaurt, faina pentru biscuiti etc. Consumati in timpul curei cat se poate de multe fructe si legume. Tratamentul se poate relua.

Samburii de piersici contin Vitamina B17
Ani de-a randul, chimioterapia a fost considerata ca fiind singurul mod de a elimina cancerul. Specialistii incep sa reconsidere o cale alternativa, nutritia. Se pare ca toti avem celule canceroase in corpul nostru. Un sistem imunitar puternic poate distruge aceste celule înainte ca ele sa se multiplice si forma tumori.

Atunci cand este digerata se descompune in glucoza, benzaldehida si cianura de hidrogen. Acesti compuşi pot sa omoare celulele canceroase cam in acelasi fel in care o face si chimioterapia.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , ,