A adaugat cornuri de ciocolata in reteta de crema de zahar ars. O sa incerci si tu, e delicios ce a iesit!

Aceasta reteta de crema de zahar ars garantat 100% ca nu ati mancat pana acum. Ar trebui sa o incercati, cu siguranta, o vei iubi! Este o ispita dulce pentru toata lumea.
A adaugat cornuri de ciocolata in reteta de crema de zahar ars. O sa incerci si tu, e delicios ce a iesit!

Ingrediente:

publicitate

-3 buc cornuri cu ciocolata
-200 g zahar
-3 plicuri zahar vanilat
-1 litru lapte
-8 oua
-1 esenta de vanilie

Medoda de preparare:

Intr-o tigaie se pune cateva linguri de zahar la caramelizat, iar dupa aceea se pune pe fundul unei tavi rotunde.
Taiati cornurile cu ciocolata in felii si se aranjeaza un prim strat in tava peste zaharul caramelizat. Se bat ouale cu restul de zahar, se toarna laptele si se adauga zaharul vanilat si esenta.

Dupa aceea, se toarna din acest amestec peste feliile de cornuri si apoi se aranjeaza un alt strat de felii de cornuri si peste se toarna restul de amestecul de oua si lapte. Se coace intr-o baie de apa la 180 °C, timp de aproximativ 40-50 de minute. O data ce se scoate de la cuptor, se lasa sa se raceasca si se pune pe o farfurie pentru a se servi.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , ,